Lidenskap for baking

Det er alltid kjekt å bake om det skulle være brød, rundtstykker, facaccia eller bløtkake – det er vanskelig å slå smaken av en kremfylt bløtkake med jordbær!

Det du trenger til baksten

Vi har det du trenger til baksten, skulle det være seg bakeutstyr, bakeboller, miksere eller veie og måle.

Engmark Meteor Steketakke

Engmark Meteor AS ble stiftet i 1928 av Magnus Engmark. Frem til 1955 sto magasinkomfyren for hoveddelen av produksjonen. I dag er det Meteor steketakke som blir produsert på Kalbakken i Oslo.

Stekeflaten er av jern, og har ikke noe belegg som kan løsne. Chassis av rustfritt stål. Ypperlig til lapper, pannekaker, hamburgere, osv!

Ankarsrum · Assistent Original

Springformer

Springformer
Kransekake

Kransekake

Kransekake er kanskje Norges festkake nr. 1 og står ofte på kakebordet til 17. mai, bryllup, konfirmasjon og jul. Hjemmelaget kransekake er ikke så komplisert å få til, men krever at deigen lages minst dagen før den skal trilles ut og stekes. Du trenger bare mandler, egg, melis og sitronsaft. Lykke til!

Marsipankake

Pynt!

Å lage fantastiske kaker er ikke lenger forbeholdt eksperter og konditorer. Med gode hjelpemidler kan alle lage imponerende bakverk, og trikset er selvsagt å bruke det beste utstyret. Vi anbefaler tippsett fra Cacas, som inneholder alt du trenger til de mest kreative kaker – flotte roser, virvler, stjerner og mye mer!

Fondant

Fondant til overtrekk, blomster eller modellering. Du trenger ca. 500 gram fondant til å dekke en 24-26 cm rund kake eller 20×20 cm firkantet kake. Fondant må knas godt opp til den er elastisk og ikke la den ligge og tørke før den legges på kaken.

Bakefarge

ProGel pastafarge er konsentrert næringsmiddelfarge på tube. Den kan brukes i marsipan, fondant, icing, smørkrem, kakerøre, potetstappe – altså til hva som helst av mat du ønsker å endre farge på! Tips – Bruk en liten mengde (dråpe) om gangen og tilsett mer til du får ønsket farge.

Baking

Muffinsformer