Bålkos hele året!

Det finnes ikke noe så stemningsfullt som det å samles om et bål med vakre flammer og deilig varme. En bålpanne gir ikke bare god stemning, men også varme, og gjør kalde sommerkvelder til en lun opplevelse – og på den måten kan en utepeis forlenge tiden utendørs.

Höfats bålpanner – Innovative og unike

Du og dine beste venner samlet rundt et knitrende bål. Finnes det noe hyggeligere enn det?

Höfats · Cube

Alle elsker atmosfæren av åpen ild – og skulle du være bekymret for vind og gnister på avveie, kan du slukke bålet ved å snu Cube bålpannen på hodet. Når den da ikke brukes som utepeis er den med ett forvandlet til en krakk, benk, eller sidebord. Selve bålpannen står alltid støtt og vil ikke velte, men den er ikke tyngre enn at du kan transportere den til stranden. Etterhvert vil vær og tidens tann skape en unik, individuell rusten patina på Cube-overflaten.

HofatsBrettTilCubeBalpanneMiljo03

Höfats · Triple

En hyllest til åpne illsteder – den mest originale formen for varme og hygge. Tre identiske deler fullfører hverandre i noen få enkle trinn for å danne én solid stor helhet. Like enkelt kan den demonteres for mobilitet og transport. Tilbehør av grillrist og bord er både justerbar i høyde og svingbar, og kan brukes for grilling, eller koking av te, suppe, eller en deilig gryte.

Höfats · Bowl

En fascinerende enkel og multifunksjonell bålpanne! Den svarte stålhalvdelen ser nesten ut til å flyte på den sammenleggbare trådbunnen. Perfekt for avslappede kvelder ved åpen ild! Bruk BOWL i henhold til dine egne behov: vippet for å beskytte flammene mot vinden og for å reflektere varmen fremover. Eller horisontalt med grillrist som en grill!

Hofats Bowl Balpanne

Höfats · Spin

Den stilige designerlykten Spin fra Höfats gir en roterende flamme, som både gir varme og hygge. Den fascinerende flammen oppstår ved at den suger inn luftstrømmene nedenfra (den såkalte skorsteinseffekten) i kombinasjon med den “buede rillen” til beholderen som får oksygenet til å rotere. Dette vil igjen gi deg en vakker virvlende flamme.

Eva Solo ildsteder

Ildsteder er et hyggelig samlingspunkt for hele familien året rundt.

Eva Solo FireCube ildsted
Eva Solo FireCylinder ildsted
Eva Solo FireGlobe ildsted