Gjenoppdag fargene!

Vi gjenoppdager tidløse fargenyanser og oppdager nye farger i nytt fargekart fra LADY. Fargekartet REDISCOVER inneholder 4 fargepaletter for 2021, og en rekke nye, vakre farger. Les alt om de nye fargene og palettene! Fargene på dette bildet finner du lenger ned.

Nytt fargekart fra LADY – fire, nye fargefortellinger

Det nye fargekartet fra LADY bærer tittelen REDISCOVER. Her presenteres en rekke nye farger i kombinasjon med utvalgte nyanser fra Jotuns rikholdige fargearkiv.

Jotuns globale fargesjef Lisbeth Larsen og hennes internasjonale team har nok en gang rettet blikket fremover, og utviklet et nytt, globalt fargekart med vakre farger og paletter som gjenspeiler tidsånden.

LADY Pure Color 4894 Ocean Air.

Farger som reflekterer tidsånden

Vi er inne i en tid hvor mange av oss reflekterer over livsstilsendringer som vil være til beste både for oss selv, hjemmene våre og den verden vi lever i. Tendensene har lenge pekt mot et mer bærekraftig forbruk, og den nye verdenssituasjonen har forsterket denne trenden.

– I usikre tider blir hjemmene våre enda viktigere, sier Lisbeth Larsen. – Vi ønsker å føle oss trygge og beskyttet, og med farger kan vi skape den nærende atmosfæren vi trenger. Behovene våre kan variere fra dag til dag, og fra rom til rom. Med vakre farger og tidsriktige fargekombinasjoner skapes et gjennomført hjem, med rom for både estetikk og hverdagsliv.

Rediscover

Fargene i den luftige, blå paletten er inspirert av naturens kontraster. Med disse fargene bringes en forfinet stemning av røff natur inn i hjemmet.

Varig vakre, matte vegger!

LADY finnes i en rekke kvaliteter tilpasset ulike behov. Wonderwall er matt og har en vakker finish, og er samtidig meget robust! LADY Wonderwall er helt unik når det kommer til vaskbarhet og slitestyrke.

De unike egenskapene som flekkavvisning og ekstra slitestyrke, gjør at malingen tåler hverdagens bruk! Hva enn dagen måtte romme av aktiviteter, holder veggene seg like matte og vakre.

LADY Wonderwall

 • Vakker, matt og robust
 • Ekstremt slitesterk
 • Meget flekkavvisende
 • Dekkgaranti

Fire vakre fargefortellinger

Fargene presenteres i form av fire fargefortellinger som inspirerer deg til å gjenoppdage hjemmet med nye farger og fargesammensetninger.

Den ene fargepaletten består av varme og rustikke nyanser, som er satt sammen med inspirasjon fra ulike kulturer rundt om i verden. Dette er sosiale og samlende farger som skaper et lunt interiør med soner for hyggelig samvær.

LADY 12124 Natural Clay er en av fargene i den rustikke fargepaletten. Bordet er malt med LADY Supreme Finish Matt 12124 Natural Clay, og veggen med LADY Pure Color, i samme farge.

Myke nøytraler for klarhet og ro

– LADY har mange superfine nøytrale nyanser i arkivet, så mange at det nærmest er umulig å designe flere, spøker Lisbeth. – Men, fortsetter hun, vi introduserer en helt ny dempet bruntone, Belgian Brown, som matcher disse nøytralene perfekt – og gir de myke nyansene en renessanse.

LADY 10385 Belgian Brown

LADY 10385 Belgian Brown – en vakker kombinasjon til mange nøytraler!

LADY Pure Color 1303 Observe

LADY Pure Color 1303 Observe – en av våre nye nøytraler!

LADY Pure Color

 • Supermatt eksklusivt utseende
 • Unik fargeopplevelse
 • Slitesterk
 • Dekkgaranti

Drømmeaktige pasteller

Det siste av de fire temaene består av en magisk, vakker palett, som åpner opp for å skape personlige uttrykk i hjemmet. Bruk disse fargene dersom du drømmer om et inspirerende hjem, med oppløftende rom og kreativt spillerom.

LADY Pure Color 6378 Iconic.

LADY Supreme Finish

 • Suveren finish – selv på dører og lister
 • Ekstremt slitesterk
 • Suveren flyt
 • Matt, silkematt, halvblank eller superblank

Teksten er hentet fra Jotuns Lady Inspirasjonsblogg.

Barbro