Finn ditt juleservise!

Skap ekte julemagi på julebordet med et servise med flotte dekorasjoner, være seg til julemiddagen eller frokosten.

ROYAL COPENHAGEN

STJERNE RIFLET JUL

Royal Copenhagen ble grunnlagt av en dronning i 1775 – Juliane Marie ble kalt en moderne dronning og for “landets moder”. Med historiske dekorasjoner fra 1783 rammer Stjerne Riflet Jul fortsatt inn den klassiske, danske juletradisjonen. På hver ny del av Stjerne Riflet Jul får grangirlanderen et spesielt dryss av julens stjernestøv, slik at hver del av serviset blir en liten julefortelling i seg selv. Designet i 2006 med dekorasjoner fra 1783.

WIK & WALSØE

JULEMORGEN

Julemorgen fra Wik & Walsøe er et benporselen som deler personlige juleminner, og håper å inspirere nye generasjoners juletradisjoner – nostalgisk, men likevel dempet moderne.

VILLEROY & BOCH

TOY’S DELIGHT

Et festlig dekorert julebord skaper en veldig spesiell følelse i hjemmet ditt. Enten du foretrekker alt hvitt, et klassisk rødgrønt utseende eller en fargerik og individuell setting – Toy’s Delight fra Villeroy & Boch hjelper deg med å sette den perfekte scenen. Og best av alt: mønstrene og fargene kan enkelt blandes og matches.

HOLMEGAARD

CHRISTMAS 2021

Designet av Jette Frölich

I 1980 lagde Jette Frölich for første gang den karakteristiske utklippsdesignen til Holmegaards juleflaske. Fire tiår senere har Holmegaards julekolleksjon blitt en tradisjon og et høyt skattet samlerobjekt for mange som elsker julen – for ingen kan vel formidle julens sødme, sjenerøsitet og detaljerte forberedelser i malte motiver som hele Danmarks «Mother Christmas».

For Jette Frölich startet motivet for årets juleflaske fra Holmegaard som en refleksjon over Norden. For hva er det som gjør nordisk jul så spesiell? Frölich fant ut at det er vårt samspill med den harde, men vanvittig vakre naturen, som gang på gang blir forvandlet til et magisk, snødekt maleri som gir forventningsglede fri lek.