Lidenskap for hytten

Vi nordmenn har et lidenskapelig forhold til hytten vår. Dette er vårt fristed, et sted borte fra hverdagen, men som likevel skal føles som hjemme. Med noen enkle grep i innredningen kan både hjemmefølelsen og hvilepulsen harmonere på hytten. For å gi deg litt inspirasjon har vi samlet noen av våre hyttefavoritter, og det som er litt kjekt å ha, for å hjelpe deg å gjøre hyttelivet ekstra lunt og koselig.

Røros Tweed – Norsk ull, norsk produksjon

100% ren norsk ull med design inspirert av den estetiske og kulturelle arv på Røros.

LFH 1000x1200 -16
LFH 1000x1200 -28
LFH 1000x1200 -18
LFH 1000x1000 -11

Skap en lun stemning med levende flammer

Når høstmørket senker seg er det innekos som gjelder. Kan du tenke deg noe hyggeligere enn varmen og kosen fra levende flammer? Da er det godt å vite at TenderFlame brenner helt rent uten å skitne til luften rundt deg – og helt trygt time etter time.

LFH 1000x1000 -31

Moderne møbler inspirert av norsk natur

Med felles kjærlighet til den ville, norske naturen, og funksjonell, stilren design, ble ygg&lyng etablert i 2009. Elin Louise Sveen og Tommy Sveen utformer en møbelkolleksjon som redefinerer, utfordrer og omfavner det norske.

Bålkos hele året

Det finnes ikke noe så stemningsfullt som det å samles om et bål med vakre flammer og deilig varme. En bålpanne gir ikke bare god stemning, men også varme – og på den måten kan en utepeis forlenge tiden utendørs.

Ingen hyttekos uten kaffe!

Etablerte rutiner er vanskelig å gi slipp på. Selv på hytten. Det å sige ned i godstolen med et pledd om beina, nyte stillheten og våkne med en god kopp kaffe er himmelen for oss nordmenn. Har du prøvd Slow brew? En bryggemetode som foregår langsomt, og er perfekt til de dagene som starter i et sakte tempo. Alt du trenger er en kopp, et kaffefilter, en trakt, kvern, og kaffe av beste kvalitet.

Tips! Bland inn smeltet sjokolade, litt sukker og kremfløte i kaffen neste gang du er på hytten og nyt!

LFH 1000x1000 -19
LFH 1000x1000 -20

Enkle fornyelser til hytten