Fiesta

Den beste solstolen

Fiam Fiesta er en anatomisk multiposisjons solstol. Setet er formet for å sikre maksimal komfort for ryggen og nakken. Fiesta er ideell for lesing, hvile og utendørs avslapping. Anbefales på det sterkeste til bruk på terrassen, hjemme i hagen, på hytten eller stranden.

Rammen er av italiensk aluminium av ypperste sort som er ekstremt sterk og lett. Setet er i Texfil, et stoff som er PVC-belagt og av varmforseglet polyestergarn, tilgjengelig i forskjellige farger. Enkel å rengjøre takket være det motstandsdyktige stoffet. Solstolene er trinnløst justerbar og sammenleggbar. Finnes også i serien Fiesta Soft som har inkludert pute for ekstra sittekomfort.

Litt om Fiam

Fiam er en italiensk familiebedrift grunnlagt i 1975 av Francesco Favagrossa, som har fokus på høy kvalitet og vedlikeholdsfrie utemøbler. Alle hagemøbler fra Fiam er laget i Italia og selges over hele verden. Fiam søker kontinuerlig etter tekniske løsninger og har f.eks. med Fiesta stolene innovert seg til en svært anatomisk korrekt solstol.

Viser alle 5 resultater

Filtrér produkter Viser alle 5 resultater
Sortér etter
Kategorier
Varemerker
Serier
Tilgjengelighet
 • Fiam Fiesta Solstol Sage Green

  kr 2 075
  Kjøp
 • Fiam Fiesta Solstol Mørk Blå

  kr 2 075
  Kjøp
 • Fiam Chico Fotskammel Mørk Blå

  kr 1 095
  Kjøp
 • Fiam Chico Fotskammel Mørk Grå

  kr 1 095
  Kjøp
 • Fiam Fiesta Pute Soft Grå

  kr 999
  Les mer