Fiam Fiesta Soft Miljø

Fiesta fra Fiam

Fiams Fiesta er en anatomisk multiposisjons solstol. Setet er formet for å sikre maksimal komfort for ryggen og nakken. Fiesta er ideell for lesing, hvile og utendørs avslapping. Enkel å rengjøre takket være det motstandsdyktige stoffet. Anbefales på det sterkeste til hagen, terrassen eller på hytten. Rammen er av italiensk aluminium av ypperste sort som er ekstremt sterk og lett. Setet er i Texfil, et stoff som er PVC-belagt og av varmforseglet polyestergarn, tilgjengelig i forskjellige farger.

Soft-stolen har en behagelig pute.

Lafuma

Fordi ekte luksus også betyr plass, har Lafuma-stolene generøse dimensjoner. Perfekt tilpasset dagens forventninger til komfort. Den er stabil, ekstremt kompakt og lett å rengjøre. Puten er motstandsdyktig mot UV-eksponering og veldig lett å rengjøre, noe som gjør dette til den perfekte utestolen. Den har fire ulike stillinger og er superkompakt og lett.

Fermob Bistro Miljø
Fermob Bistro Miljø

Fermob

Fermobs Bistro er en serie klappstoler og enkle runde bord med design som er inspirert fra Paris sine sprakende utendørskafeer. Denne klassiske bistrostolen blir et flott iøynefallende element i hagen, på balkongen eller terrassen. Stolen er solid, vakker å se på og ikke minst sammenleggbar – som kanskje er den viktigste grunnen til at denne stolen har blitt så populær.

Laget av lakkert stål med en UV-bestandig overflate som ikke falmer i solen.

Masters fra Kartell

Masters-stolen er en kraftig hyllest til tre symbolske stoler. Det kreative geniet Philippe Starck har basert designet på den gjenkjennelige silhuetten fra “Series 7” av Arne Jacobsen, “Tulip Armchair” av Eero Saarinen og “Eiffel Chair” av Charles Eames.

Masters er lett, praktisk, kan stables og gjør seg godt både inne og ute.