Utstyr til små og store eventyr

Campingtur, skitur, fjelltur, biltur – uansett hvor ferden går er det alltid to ting som må med: mat og drikke. Hos oss finner du utstyret som garantert holder drikken kald eller varm, og maten fortsatt innbydende etter mange timer i sekken.

Termoser som holder kaffen varm i timesvis!

Her finner du kvalitet som holder det den lover. Termosene finnes i flere ulike størrelser og typer. Vi har troen på at du vil finne din uunnværlige turfavoritt her.

Klassisk turkopp

Emaljekrus passer til både kaffe, te eller varm suppe fra bålet, og er derfor perfekte å ha med seg i sekken og bruke som en fjellkopp på tur.

Ta med middagen på termos

Vi kan garantere deg at varm mat smaker alltid best ute. Dette er med på å gi deg energien du trenger, slik at du ikke blir trøtt og sliten. Fyll mattermosen med deilig suppe eller en smakfull gryterett.

Medbrakt niste på tur?

Det er alltid godt å ha noe å bite i når en er ute i det fri, og våre matbokser holder den medbrakte maten frisk og smakfull. Så ta en pause når du er på farten, og nyt de medbrakte godsakene.

Ta med barna på tur

En kjent bekymring blant foreldre er at barna ikke får i seg nok væske og mat. Gir du dem en flaske eller matboks med gøyale motiver, så blir denne oppgaven straks mye lettere. Spesielt hvis de også får bære disse i egen sekk?

Fryser du på rompen?

Det beste sitteunderlaget er uten tvil i ull. Da holder du baken varm i mange timer når du nyter god mat og drikke.

Ut-pa-tur-1_HIGH