Vakuumering

Hold maten fersk opptil 5 ganger lenger

Ved å vakuumpakke maten, sparer du plass i kjøleskapet og fryseren (og det beskytter mot frostskader på maten). I tillegg holder maten seg fersk opptil 5 ganger lenger – en enkel måte å redusere matsvinnet på!

Vakuum-all-type-mat

Vakumpakk nesten alle typer matvarer

  • Maten holder seg opptil 5 ganger lenger
  • Spar plass i kjøleskap og fryser
  • Beskytter mot frostskader
  • Reduser matsvinn
  • Mariner lynraskt
  • Perfekt til sous vide

Mariner på minutter

En marinade må gjerne stå over natten for å få full effekt, men hvis du vakumpakker med marinaden, så går dette utrolig mye raskere – og marinaden går lenger inn på grunn av trykket.

Ideel for jegeren!

Season-vakumpakkeren fra OBH har instillinger for både tørre og fuktige matvarer, så her er det bare å slå seg løs. Den er også bygget for kontinuerlig drift på opptil 100 forseglingssykluser uten pause – ideelt for jegeren!

WilfaMooseVakuumering01

Pose eller rull?

Hva er sous vide?

Har du noen gang vært på restaurant og spist en perfekt tilberedt biff, og drømt å få til det samme på ditt eget kjøkken? Med en Sous Vide-maskin og en vakuumpakker kan du også lage perfekt mør biff eller saftig fisk hjemme – akkurat som på restaurant.

Med Sous Vide får du et kjøtt som har perfekt temperatur hele veien gjennom. For å beskytte kjøttet mot vann og opprettholde sin naturlige smak, er kjøttet vakuumpakket, ofte etter en marinering. Etter det varmebehandles kjøttet med vann. Vakuumpakken beskytter kjøttet og opprettholder en god smak fra krydder eller marinering.

WilfaSousVideStick1200WMiljo07

Sous Vide

Sous Vide er en spesiell måte å behandle mat som ble utviklet i Frankrike på 1970-tallet. Sous Vide betyr «under vakuum».

Tre enkle trinn til perfekt kjøtt

  1. Mariner og vakuumpakk kjøttet
  2. Kok kjøttet sous vide ved lav temperatur i vannbad
  3. Brun kjøttet raskt i pannen for å få en sprø stekeskorpe